Innovasjon

Innovasjon starter med dialog. Slik var det også for AVA, vi startet med dialog. Vi snakket med forbrukere og forhandlere, om hva de savnet og hva de ønsket seg - og ikke minst spurte vi etter idéer til nye produkter og løsninger. Alle disse tilbakemeldingene tok vi med oss inn i utviklingsprosessen, som endelig kom i gang i 2015.

 

2018 ble en milepæl for AVA. I april dette året var AVA endelig klar med sine første høytrykkspylere, og mottakelsen var formidabel. I løpet av våre første tolv måneder på markedet, hadde vi fått toppscore i forbrukertester, samt blitt tildelt flere designpriser og anerkjennelser.

 

AVA hviler ikke på laurbærene, vi jobber kontinuerlig med utviklingen av nye og spennende produkter. Målet vårt er å gjøre høytrykkspylerne kjappere, enklere og mer effektive. For å klare dette, må vi opprettholde dialogen med kundene, våre største inspirasjonskilder og viktigste bidragsytere.

 

Har DU gode forslag til hvordan vi kan forbedre våre høytrykkspylere eller hvordan vi kan skape nytt tilbehør som hjelper deg med DIN rengjøring? Send oss gjerne en mail!

 

Mvh,

AVA teamet